SideTableSingers

Het koor waar je stem wordt gehoord
We zijn weer gestart zoals gewoonlijk elke maandagavond om 20.00 uur. Niet meer in de Veldkei te Havelte, maar in het dorpshuis Tuchem aan de J.H.W. Pasmanweg 2 in Tuk.
25 jaar geleden
verenigden op de avonden dat hun partners bijeen kwamen rondom hun Ronde Tafel, enkele enthousiaste zangers zich in een koor dat zij heel toepasselijk de Side Tables Singers noemden.
Nu, na vijfentwintig jaar is het uitgegroeid tot een echt kamerkoor en wordt met hetzelfde enthousiasme of wellicht met een nog groter elan onder professionele en bezielende leiding van Marnix Verkamman wekelijks een breed en gevarieerd repertoire ingestudeerd.

We gaan dit vieren met een spetterend 


 

Jubileumconcert


 Op 13 oktober 2024. in de Grote kerk van Steenwijk gaan we ons om 15.00 uur voor de volle 100% geven en de toegestroomde supporters en fans trakteren op een fantastische uitvoering.

 

Het gevarieerde programma zal bestaan uit werken van A. Bruckner, G.F. Händel, maar ook eigentijdse componisten als Morton Lauridsen, Marta Keen, Billy Joël, Eric Whithacre en Ola Gjeilo en Schotse en Ierse traditionals als de bekende songs als Loch Lomond en The Parting Glas ontbreken niet op het programma.

De pianobegeleiding wordt verzorgd door Janny Bennen-Stakelbeek.

Het concert wordt afgewisseld met de Bigbrassband ‘GoedKoper’ onder leiding van Angelica Braam.

De entreeprijs bedraagt € 12,50 waarvoor u in de pauze ook nog een kop koffie of thee krijgt. Ben je nog geen 18 jaar, dan betaal je slechts € 7,50.


tot slot:

We hebben nog steeds dringend behoefte aan tenoren, maar ook sopranen zijn van harte welkom. 

Als je zingen leuk vindt en ons koor lijkt je wel wat, kom dan gerust eens kijken of neem contact op met een van de bestuursleden. We zullen je met open armen ontvangen. 

Je kunt mailen naar: 

info@sidetablesingers.nl

  Wil je meer informatie over het koor, stuur een mailtje naar info@sidetablesingers.nl  . Wij nemen graag contact met je op.